İSO Mesleki Eğitim Projemiz Kapsamında Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman MTAL’de “Eğitimden Üretime Sektörle İşbirliği’’ Paneli Düzenlendi

grup37-huseyin-agirman-mtal-01

7 Şubat 2020 tarihinde Protokol Yürütme Kurulu’nda 37. Grup Alüminyum Ürünleri Sanayii Meclis Üyemiz Aynur Ayhan, 45. Grup Metal Şekillendirme, Isıl İşlem ve Kaplama Sanayii Meclis Üyemiz Koray Yavuz ve 41. Grup Özel Amaçlı Makine Sanayii Meslek Komitesi Başkan Yardımcımız Cemal Ayla’nın bulunduğu okulda düzenlenen panelde öğrenciler, mezunları ve emekli öğretmenler olmak üzere üç nesil bir araya gelmiştir. Panele okul mezunlarından olan Kadir Has Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Zeki Ayağ, Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi alan öğretmeni Sami Aksoy, Özel Hazardağlı İş Makinaları Kursu Sahibi ve Eğitimci A. Melih Hazardağlı ile Arya Polimer Firması Sahibi Makine Mühendisi Fuat Kaçar panelist olarak yer aldılar. Panelde, mesleki ve teknik eğitim, sanayimizin geleceği ve yapılmakta olan işbirlikleri; mesleki eğitimin önemini ve mezun olanların yaptıklarını dinleme ve tecrübe edinme imkanı oluştur.