Odamız 18. Grup ve İstanbul Ticaret Odası 39. Grup Meslek Komitesi Üyeleri Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

grup18-ortak-toplanti

Odamız 18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitesi ile İstanbul Ticaret Odası 39. Grup İç Giyim ve Aksesuarları Meslek Komitesi Üyelerinin katılımı ile sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirmek üzere 16 Ocak 2020 tarihinde Odamızda bir toplantı düzenlendi. İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kargo taşımacılığı yolu ile yapılan ihracat teslimlerinde artan maliyetler ve alternatif teslim şekilleri, Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya yatırım imkanları ve iç giyim sektörünün gündemindeki diğer konular ele alındı.