OTİAD’ın Odamız 8. ve 9. Grup Meslek Komitesi Üyelerini Ziyareti

otiad-meskom-ziyaret

Odamız 8.Grup Dokuma Kumaş Sanayii ve 9. Grup Tekstil Terbiye, Baskı, Nakış, Brode, Örme Kumaş ve Triko Giyim Sanayii Meslek Komitesi Toplantısı, OTİAD (Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği) temsilcilerinin katılımı ile 28 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda konfeksiyon sektörü için çok önemli bir yere sahip olan kumaşın ön plana çıkarılmasının gereğine vurgu yapan OTİAD temsilcileri bu konuda meslek komitesi üyelerinden destek talebinde bulundu. Kumaş sektöründeki son trendler ve yenilikler ile üreticilerin ürünlerinin Osmanbey’de tanıtımının yapılması ile bölgede kumaş sektörünün bir araya gelmesinin önemi üzerinde duruldu. OTİAD’ın Mayıs ayında yapmayı planladığı sempozyumda kumaş konusunda özel bir oturum düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Katılanlar:

• Ali Ulvi Orhan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi
  • İsmail Gülle, Meclis Başkan Yardımcısı
  • Ali Sami Aydın, Meclis Üyesi
  • İshak İhsan Kısacık, Meclis Üyesi
  • Nurettin Çetinkaya, 8. Grup Dokuma Kumaş Sanayii Meslek Komitesi Başkanı
  • Mehmet Metin Özçelik, 8. Grup Dokuma Kumaş Sanayii Meslek Komitesi Üyesi
  • Bülent Koçak, 8. Grup Dokuma Kumaş Sanayii Meslek Komitesi Üyesi
  • Mehmet Selçuk Sadır, 9. Grup Tekstil Terbiye, Baskı, Nakış, Brode, Örme Kumaş ve Triko Giyim Sanayii Meslek Komitesi Başkanı
  • Zafer Çeliktaş, 9. Grup Tekstil Terbiye, Baskı, Nakış, Brode, Örme Kumaş ve Triko Giyim Sanayii Meslek Komitesi Üyesi,
  • Metin Çetinkaya, 9. Grup Tekstil Terbiye, Baskı, Nakış, Brode, Örme Kumaş ve Triko Giyim Sanayii Meslek Komitesi Üyesi
  • Mustafa Sürmegöz, OTİAD Yönetim Kurulu Üyesi