SASA Polyester San. A.Ş. Genel Müdür Vekili İrfan Başkır 10, 11 ve 12. Grup Meslek Komiteleri Ortak Toplantısına Katıldı

grup10-ortak-toplanti-02

10. Grup İplik Sanayii, 11. Grup Tekstil Terbiye, Boya, Baskı Sanayii, 12. Grup Örme Kumaş Sanayii Meslek Komiteleri haziran ayı olağan toplantılarını, Yönetim Kurulu Üyemiz Vehbi Canpolat ve SASA Polyester San. A.Ş. Genel Müdür Vekili İrfan Başkır’ın katılımı ile birlikte gerçekleştirdi.

Toplantıda İrfan Başkır, SASA Polyester San. A.Ş.’nin mevcut üretimi ve yatırım projeleri kapsamında üretim hedefleri hakkında katılımcıları detaylı olarak bilgilendirdi, firmanın yatırımları ve işbirliği olanakları hakkındaki soruları cevapladı. Toplantı, katılımcıların hammadde ihtiyaçları, üretim kapasiteleri vb konularda sektörel değerlendirmeleri ile sona erdi.