İSO ve EBSO Maden ve İnşaat Sektörleri Ortak Komite Toplantı Gerçekleştirildi

meskom1grup-sektor-toplantisi-01

Odamız 1. Grup Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı, 4. Grup İnşaat Amaçlı Ürünler Sanayii Meslek Komiteleri ile Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın Madencilik ve Taş Ocakçılığı Sanayi, Mermer ve Doğal Taş Sanayi, İkamet Amaçlı Bina Sanayi ve Çok Amaçlı Bina İnşaat Sanayi meslek komiteleri 18 Mayıs 2022 tarihinde sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik ortak çözümlerin görüşüldüğü ve karşılıklı işbirliklerinin değerlendirildiği online bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Keleş ile Yüksel Özyurt’un yer aldığı toplantıda orman izinleri alırken yaşanan sorunlar, enerji fiyatlarındaki artışlar, hammadde fiyatlarının yüksekliği konuları ön plana çıktı. Katılımcıların sektör sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda, sorunlara çözüm bulunması noktasında bu tür toplantıların ve Odalar arası iş birliklerinin önemine değinildi.